קרקר קיטו 

קריספי מלוח וטעים

 מרכיבים:

1.5 כוסות קמח שקדים  

1 ביצה  

3 כפות שמן זית  

2 כפות טחינה  

חצי כפית מלח  

2 כפות שומשום\ קצח

 

הכנה:

מערבבים בקערה ( או במיקסר ) קמח שקדים, ביצה, טחינה, מלח ושמן זית עד לקבלת בצק אחיד וקשה.  

מוסיפים שומשום או קצח ולשים ידנית. מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה לעובי הרצוי ( אני אוהבת לרדד טוב לחצי סנטימטר לפחות )  

מסירים את הנייר העליון ואופין בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך 13-16 דקות (עד שהקרקר משחים מעט) 

🖋️
נכתב על ידי אלינה רופין – דיאטנית קלינית (B.Sc)
מומחית לתזונה קטוגנית, בריאות מטבולית, וליווי במצבים רפואיים מורכבים

להתייעצות ראשונית עם דיאטנית קלינית מוסמכת

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם