קריספי מלוח וטעים
מרכיבים:
1.5 כוסות קמח שקדים
1 ביצה
3 כפות שמן זית
2 כפות טחינה
חצי כפית מלח
2 כפות שומשום\ קצח
הכנה:
מערבבים בקערה ( או במיקסר ) קמח שקדים, ביצה, טחינה, מלח ושמן זית עד לקבלת בצק אחיד וקשה.
מוסיפים שומשום או קצח ולשים ידנית. מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה לעובי הרצוי ( אני אוהבת לרדד טוב לחצי סנטימטר לפחות )
מסירים את הנייר העליון ואופין בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך 13-16 דקות (עד שהקרקר משחים מעט)