
קילרים מטבוליים
הסבר:
מוצרים עשירים בסוכר לבן ומעובד שגורמים לעלייה בעמידות לאינסולין ואגירת שומן
פירוט:
הסבר:
מזונות המכילים עמילן בכמות גבוהה, עתירים בפחמימה ומקדמים תחושת רעב ו"קרייב" לפחמימות
אינם מתאימים לתזונה קטוגנית או פלאוליטית.
פירוט:
קמח חיטה שעורה וכל מוצריהם:
קוסקוס
פסטה
לחמים:
לבן
כוסמין
חיטה מלאה
לחם דגנים
לחמניות
פיתות
מאפים שונים
קרקרים
הסבר:
פירוט:
הסבר:
פירוט:
הסבר:
פירוט:
🖋️
נכתב על ידי אלינה רופין – דיאטנית קלינית (B.Sc)
מומחית לתזונה קטוגנית, בריאות מטבולית, וליווי במצבים רפואיים מורכבים
אנו משתמשים בקובצי Cookie חיוניים להפעלת האתר, וכן בעוגיות לא חיוניות (כגון שיווק וסטטיסטיקה) הפועלות רק בהסכמה. מדיניות הפרטיות
WhatsApp us