בבוקר או בערב כשאתם רעבים ורוצים להכין מהר וטעים 

 

מרכיבים:

חבילת ברוקולי
ביצה גדולה
חצי בצל
3 כפות קמח שקדים
קופסת קוטג' 12 %
גבינה צהובה מגורדת
כף חמאה
מלח פלפל

הכנה:

מאדים או מבשלים את הברוקולי מס דקות עד להתרככות עדינה.
מטגנים את הבצל בחמאה ונותנים לו להתקרר מעט
שמים את כל המרכיבים הנותרים בקערה ומערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הברוקולי, הבצל, מערבבים ומכניסים לאפיה בחום 180 מעלות כ 15 -20 דקות
בתאבון