תוסיפו דגים לחיים
מרכיבים:
דג מפולט בבחירה (לברק, בורי, מוסר, דניס, אמנון)
2 כפות שמן זית
מלח פלפל
לרוטב
75 גרם חמאה
5 שיני שום כתוש
שליש כוס יין לבן יבש
חצי לימון סחוט
2 מדליוני תרד קפוא של סנפרוסט
מיכל שמנת לבישול
רבע כפית אגוז מוסקט
טרגון
מלח
פלפל שחור גרוס
הכנה:
מחממים תנור ל 180 מעלות
לוקחים
מורחים את הדג בשמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם ואופים בתנור כ 20-25 דקות
במחבת ממיסים את החמאה, מוסיפים את השום והיין הלבן, מבשלים עד לרתיחה. מוסיפים את התרד וממשיכים לערבב כשתי דקות.
מוסיפים מיכל שמנת לבישול 15% מערבבים.
מוסיפים אגוז מוסקט, טרגון, לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.ממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך מעט (כחמש דקות )
כשהדג מוכן מוציאים מהתנור, מניחים בצלחת, מעליו מוזגים את הרוטב ומפזרים גבינת פרמז'ן מגורדת.