מי אמר שאי אפשר לאכול כריך בתזונה קיטוגנית?
לחמניית קיטו
אבוקדו פרוס
2 כפות שמנת חמוצה
סלמון מעושן
מלח פלפל
חצי לימון
הכנה:
חוצים את הלחמניה
ממלאים אותה בשמנת, אבוקדו וסלמון
סוחטים מעט מיץ לימון מעל הסלמון והאבוקדו
מתבלים לפי הטעם
🖋️נכתב על ידי אלינה רופין – דיאטנית קלינית (B.Sc)מומחית לתזונה קטוגנית, בריאות מטבולית, וליווי במצבים רפואיים מורכבים
אנו משתמשים בקובצי Cookie חיוניים להפעלת האתר, וכן בעוגיות לא חיוניות (כגון שיווק וסטטיסטיקה) הפועלות רק בהסכמה. מדיניות הפרטיות
WhatsApp us