מתכון שמתאים גם למי שלא מאוד אוהב לאפות

מרכיבים:

50 גרם פסיליום טחון  

140 גרם קמח שקדים  

2 כפיות אבקת אפיה  

כפית מלח  

240 מ"ל מים  

2 כפיות חומץ תפוחים  

3 חלבוני ביצה  

2 כפות שומשום ( לא חובה )  

הכנה:

לחמם תנור ל 175 מעלות  

לערבב את כל המרכיבים היבשים בקערה  

להרתיח את המים  

להוסיף לקערת הרכיבים היבשים את הביצים והחומץ תוך כדי ערבוב  מהיר ( אפשר במיקסר ידני )  

לערבב כ 30 שניות ולא יותר!  

לשמן את הידים בשמן זית וליצור 6 כדורים זהים בגודלם  

הניחו על תבנית אפיה משומנת  

ניתן לפזר מעט שומשום  

לאפות 50-60 דקות