מתכון שמתאים גם למי שלא מאוד אוהב לאפות
מרכיבים:
50 גרם פסיליום טחון
140 גרם קמח שקדים
2 כפיות אבקת אפיה
כפית מלח
240 מ"ל מים
2 כפיות חומץ תפוחים
3 חלבוני ביצה
2 כפות שומשום ( לא חובה )
הכנה:
לחמם תנור ל 175 מעלות
לערבב את כל המרכיבים היבשים בקערה
להרתיח את המים
להוסיף לקערת הרכיבים היבשים את הביצים והחומץ תוך כדי ערבוב מהיר ( אפשר במיקסר ידני )
לערבב כ 30 שניות ולא יותר!
לשמן את הידים בשמן זית וליצור 6 כדורים זהים בגודלם
הניחו על תבנית אפיה משומנת
ניתן לפזר מעט שומשום
לאפות 50-60 דקות