מי אמר שאי אפשר לאכול כריך בתזונה קיטוגנית?
מרכיבים:
לחמניית קיטו
אבוקדו פרוס
2 כפות שמנת חמוצה
סלמון מעושן
מלח פלפל
חצי לימון
הכנה:
חוצים את הלחמניה
ממלאים אותה בשמנת, אבוקדו וסלמון
סוחטים מעט מיץ לימון מעל הסלמון והאבוקדו
מתבלים לפי הטעם

מי אמר שאי אפשר לאכול כריך בתזונה קיטוגנית?
לחמניית קיטו
אבוקדו פרוס
2 כפות שמנת חמוצה
סלמון מעושן
מלח פלפל
חצי לימון
הכנה:
חוצים את הלחמניה
ממלאים אותה בשמנת, אבוקדו וסלמון
סוחטים מעט מיץ לימון מעל הסלמון והאבוקדו
מתבלים לפי הטעם
🖋️
נכתב על ידי אלינה רופין – דיאטנית קלינית (B.Sc)
מומחית לתזונה קטוגנית, בריאות מטבולית, וליווי במצבים רפואיים מורכבים
WhatsApp us